Badkamer Amsterdam verbouwen

Nieuwe badkamer Amsterdam? Bent u op zoek naar een professioneel bouwbedrijf in Amsterdam voor het verbouwen of renoveren van uw badkamer? Ponto Bouwservice heeft jarenlange ervaring met badkamerverbouwingen in Amsterdam.

Wilt u een mooie ruime badkamer? Het vergroten van de badkamer is vaak één van de wensen van onze klanten. Een mooie ruimte met zowel een bad en douche of meerdere wastafels. Ponto Bouwservice kijkt samen met u naar de mogelijkheden en zal hierna aan de slag en de badkamer naar uw wens opleveren.

Badkamer Amsterdam, grote of kleine badkamer verbouwing?

Wij verbouwen en renoveren niet alleen kleine badkamers, maar doen ook grote verbouwingen en renovaties aan badkamers en toiletruimtes voor zowel particulieren als bedrijven in Amsterdam.

Wilt u meer weten over onze diensten m.b.t. een badkamer in Amsterdam? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel 020-3348083.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Ponto Bouwservice rekent geen voorrijkosten! Wij rekenen geen meerwerk zonder met u te overleggen zodat u niet voor verrassingen komt te staan!

Neem contact met ons op!