Nieuwbouw

Nieuwbouw in Amsterdam

Ponto Bouwservice houdt zich ook bezig met nieuwbouwprojecten in en rondom Amsterdam. Heeft u een idee voor uw nog te bouwen droomhuis? Ponto Bouwservice kan u helpen dit te realiseren.

Ponto Bouwservice bouwt uw woning volgens de huidige regels en normen. Wij bespreken samen met u en een architect het ontwerp en de indeling van het huis. Kiest u voor PontoBouwbedrijf Ponto dan bent u verzekerd van een woning die voldoet aan uw wensen!

Ook in de utiliteit is Ponto Bouwservice de juiste keuze. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring met het bouwen van kantoorpanden, bedrijfshallen, fitnesszalen etc. Wij zorgen ervoor dat uw pand naar uw idee word afgebouwd en opgeleverd op de afgesproken deadline.


Bent u op zoek naar een bouwbedrijf of aannemer in of rondom Amsterdam voor uw nieuwbouwproject? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Wilt u meer weten over onze diensten m.b.t. nieuwbouwprojecten? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel 020-3348083.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Bouwbedrijf Ponto rekent geen voorrijkosten! Wij rekenen geen meerwerk zonder met u te overleggen zodat u niet voor verrassingen komt te staan!

Neem contact met ons op!