Stukadoorswerk

Stukadoorswerk in Amsterdam

Bent u van plan om uw muren een andere textuur te geven? Wilt u structuur of juist een glad oppervlak? Ponto Bouwservice heeft meer dan tien jaar ervaring met het stuken van muren en plafonds.

Ponto Bouwservice kan op verschillende manieren uw muren en plafonds voorzien van stukwerk. Wij kunnen uw muren en plafonds glad stuken of met structuur door gebruik te maken van speciale effecten.

Heeft u een ondergrond dat niet vlak loopt? Voor PontoBouwservice is dit geen probleem. Wij zorgen ervoor dat uw muren en plafonds kaarsrecht en strak worden afgewerkt.


Bent u op zoek naar een bouwbedrijf of aannemer in of rondom Amsterdam voor uw stukadoorswerk? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Wilt u meer weten over onze diensten m.b.t. stukadoorswerk? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel 020-3348083.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Ponto Bouwservice rekent geen voorrijkosten! Wij rekenen geen meerwerk zonder met u te overleggen zodat u niet voor verrassingen komt te staan!

Neem contact met ons op!