Over ons

Wilt u meer weten over ons?

Ponto Bouwservice zit gevestigd in Amsterdam en bestaat nu al meer dan tien jaar. We zijn begonnen als een klein bedrijf dat bestond uit een team van twee man. Inmiddels zijn we uitgegroeid naar een aannemers- en bouwbedrijf en tegel- en sanitair zaak in Amsterdam met meer dan tien vaste vakmensen in dienst. Over ons werkgebied: Ponto Bouwservice  is werkzaam in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Flevoland, Gelderland en Overijssel.

Bent u op zoek naar een aannemer en/of bouwbedrijf in of rondom Amsterdam? Neem dan nu contact met ons op, wij zijn u graag van dienst!

Bent u op zoen naar een betrouwbare sanitair en tegel zaak, dan bent u aan het juiste adres! U kunt de tegels en sanitair in onze nieuwe showroom bekijken.


Bent u op zoek naar een bouwbedrijf of aannemer in of rondom Amsterdam? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Bent u op zoen naar een betrouwbare sanitair en tegel zaak, dan bent u aan het juiste adres! U kunt de tegels en sanitair in onze nieuwe showroom bekijken.

Wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel 020-3348083.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Ponto Bouwservice rekent geen voorrijkosten! Wij rekenen geen meerwerk zonder met u te overleggen zodat u niet voor verrassingen komt te staan!

Neem contact met ons op!