Schilder Amsterdam

Schilder Amsterdam? Bent u op zoek naar een vakkundige timmerman voor uw klus(sen) in Amsterdam? Uw timmerwerk kunt u prima uit besteden aan Ponto Bouwservice. Wij zorgen ervoor dat uw timmerwerk zo snel mogelijk afgewerkt en afgerond wordt.

schilder Amsterdam, binnenshuis en buitenshuis timmerwerk in Amsterdam

Heeft u binnenshuis timmerwerk, bijvoorbeeld: trappen, kozijnen, deuren, radiatorombouw, dakkapel of buitenshuis timmerwerk, zoals een nieuw tuinhuisje, schutting of overkapping? De mogelijkheden bij Ponto aannemers- en bouwbedrijf zijn zeer uitgebreid. Als u nog andere timmerwerkzaamheden in of rond uw woning heeft en u vraagt zich af wie dit voor u op een vakkundige manier kan uitvoeren, informeer dan bij ons naar de mogelijkheden!

Schilder Amsterdam

Bent u op zoek naar een schilder in Amsterdam? Ponto Bouwservice heeft professionele schilders in dienst die uw woning of pand kunnen renoveren.

Schilder Amsterdam, Binnen-schilderwerkzaamheden in Amsterdam

Ponto Bouwservice schildert de binnenkant van uw woning of pand, van muren tot plafond. Wij zorgen ervoor dat het schilderwerk netjes en zorgvuldig wordt afgewerkt.

Schilder Amsterdam, Buiten-schilderwerkzaamheden in Amsterdam

Wij schilderen ook gevels, deuren en kozijnen zodat uw woning of pand altijd optimaal eruit ziet. Wij zorgen ervoor dat de ondergrond maximaal wordt voorbewerkt zodat de verf goed kan hechten en het schilderwerk een lange tijd mee zal gaan.

De juiste kleur kiezen

Heeft u moeite met het uitzoeken van de juiste kleur? Wij helpen u kiezen met behulp van een kleurpalet en bestellen een voorbeeld pot zodat u de kleur in het echt kunt zien voordat u een beslissing maakt.

Wilt u meer weten over onze diensten m.b.t. een schilder in Amsterdam? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel 020-3348083.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Ponto Bouwservice rekent geen voorrijkosten! Wij rekenen geen meerwerk zonder met u te overleggen zodat u niet voor verrassingen komt te staan!

Neem contact met ons op!