Stukadoor Amsterdam

Stukadoor Amsterdam? Bent u op zoek naar een stukadoor in Amsterdam? Ponto Bouwservice heeft jarenlange ervaring met het stuken van panden in Amsterdam. Wilt u een muurtje laten stuken of de wanden en plafonds van uw gehele woning? Dit is geen probleem voor Ponto Bouwservice.

Stukadoor Amsterdam, goedkoop stuken in Amsterdam

Wij leveren professioneel stukwerk af en zijn ook nog eens één van de goedkoopste bouwbedrijven op de markt. Hoe doen wij dit? Wij hebben een team van vakmensen in dienst die gewend zijn om in een razendsnel tempo stukwerk professioneel af te leveren.

Aan u de keus of wij uw muren en plafonds glad stuken of met structuur door gebruik te maken van speciale effecten. Wij kunnen u hierbij goed adviseren. Heeft u een ondergrond dat niet vlak loopt? Ook dit is voor Ponto Bouwservice is geen probleem. Wij zorgen ervoor dat uw muren en plafonds kaarsrecht en strak worden afgewerkt!

Wilt u meer weten over onze diensten m.b.t. een stuken Amsterdam? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel 020-3348083.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Ponto Bouwservice rekent geen voorrijkosten! Wij rekenen geen meerwerk zonder met u te overleggen zodat u niet voor verrassingen komt te staan!

Neem contact met ons op!