Slaapkamer Verbouwen

Bent u van plan om uw slaapkamer te renoveren of wilt u uw slaapkamer vergroten? Misschien ziet u in uw woning mogelijkheden om van twee kleinere kamers een grote kamer te maken door een muur door te breken. Of lenen de schuine daken in de slaapkamer zich voor een dakkapel. Slim geplaatste Inbouwkasten kunnen u ook meer ruimte geven in uw slaapkamer.

We komen graag vrijblijvend bij u langs om uw plannen te bespreken. We denken met u mee en bekijken wat er nodig is om de verbouwing van uw slaapkamer te realiseren. Vervolgens brengen we een offerte uit die we ook mondeling toelichten, zodat er bij u geen vragen open staan als wij uw slaapkamer verbouwen.

Ponto Bouwservice weet als geen ander hoe belangrijk een fijne slaapkamer is. Wij weten wat er komt kijken bij het renoveren of verbouwen van een slaapkamer. Zitten de stopcontacten op de juiste plaats, zijn de wanden en het plafond netjes en egaal, zitten er voldoende lichtpunten, is er ventilatie aanwezig en voldoende lichtinval? Dit zijn een aantal punten waar Ponto Bouwservice rekening mee houdt. Wij bespreken met u de mogelijkheden en uw wensen staan uiteraard voorop. Wij zorgen ervoor dat u een slaapkamer krijgt waarin u lekker kunt dromen.

Bent u op zoek naar een bouwbedrijf of aannemer in of rondom Amsterdam voor uw slaapkamer? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Wilt u meer weten over onze diensten m.b.t. slaapkamers? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel 020-3348083.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Ponto Bouwservice rekent geen voorrijkosten! Wij rekenen geen meerwerk zonder met u te overleggen zodat u niet voor verrassingen komt te staan!

Snel starten aan uw klus.

1 vast contactpersoon.

Uitstekende reputatie op Werkspot.

Noa afbouw vereniging lid.

Alle verzekeringen goed geregeld.

Vast ervaren team.

Ruime keuze tegels en sanitair.

Eigen showroom.

Snelle prijsopgave via WhatsApp.

Verbouwen

Door onze jarenlange ervaring in het vak, kunnen wij alle soorten verbouwingen uitvoeren. Kleine verbouwingen, maar ook grote projecten.

Renoveren

Renoveren in Amsterdam en ver daarbuiten. Keukens, badkamers, wanden, vloeren of complete woningen.

Onderhoud

Regelmatig onderhoud kost minder dan reparatie of vervanging. Ponto Bouwservice heeft veel expertise in huis.

IMG-20200118-WA0042
Waarom kiezen voor Ponto Bouwservice?

Ponto Bouwservice is gevestigd in Amsterdam en bestaat al meer dan tien jaar. Wat is begonnen als een klein bedrijf dat bestond uit een team van twee man is inmiddels uitgegroeid naar een aannemers- en bouwbedrijf Amsterdam met meer dan tien vaste vakmensen in dienst. Wij beschikken nu ook over een eigen showroom met een breed assortiment tegels en sanitair.

Uitstekend werk geleverd door Leo en zijn team. Voor een scherpe prijs hebben ze de hele badkamer verbouwd, leidingen verlegd en een stuk bij de badkamer aangetrokken. Leo en zijn team hebben veel ervaring en denken graag mee met je om een mooi resultaat neer te zetten. Het tegelwerk ziet er echt uitstekend uit en alles was ruim binnen de planning klaar.

Eric Boomkamp

Ponto Bouwservice heeft zeer goed werk afgeleverd, binnen de afgesproken termijn en voor een goede acceptabele prijs. Zeer prettige mensen om mee samen te werken. Wij zijn blij met het geleverde resultaat en zullen zeker opnieuw een beroep op hen doen. Een echte aanrader!

Bob Brandjes

Tijdens de gehele verbouwing was er altijd goed overleg. Het resultaat is prachtig. Alle personen die bij ons geweest zijn voor de verbouwing werkten hard, waren vriendelijk en beleefd. Ofwel als ik weer een verbouwing heb ga ik absoluut Ponto benaderen.

John van Limburg Stirum

Bij het plaatsen is de wastafel gebroken, de heren hebben bij de leverancier nieuwe gehaald en snel geplaatst. Levan en zijn mannen hebben zeer goed werk geleverd. In 2 weken onze hele badkamer gerenoveerd. Zeer aan te bevelen.

Luuk Kroneberg

“ProRange staff have provided us with painting services in the most professional manner. I would recommend them to everyone for any size project.”

Mark Francis

Mark Francis

Interior & Exterior Painting

Vernieuwde Showroom

Bezoek nu onze collectie bekijken in onze nieuwe showroom in Amsterdam. We zijn 6 dagen geopend. Wij garanderen persoonlijk, deskundig en vrijblijvend advies. Kom langs in de mooiste badkamer- en tegelshowroom van Nederland!

Westhavenweg 64c
1042 AL
Amsterdam

020 334 8083

Een afspraak maken
× Hoe kan ik u helpen?