Woonkamer Verbouwen

Wilt u uw woonkamer renoveren of heeft u meer leefruimte nodig? Ponto Bouwservice is u graag van dienst! Wilt u extra woonruimte creëren door middel van een uitbouw? Ponto Bouwservice regelt de juiste vergunningen en zorgt ervoor dat uw uitbouw perfect aansluit bij uw woning. We nemen u stap voor stap mee in dit proces. Een goede voorbereiding is het halve werk, daarom komen we graag bij u langs om uw woonkamer te bekijken en de plannen te bespreken. We adviseren u over de mogelijkheden, materiaalkeuzes en eventuele energiebesparende maatregelen. Vervolgens brengen we een offerte uit en geven we u al een eerste indicatie van de planning.

Wilt u renoveren dan kunnen wij met u meedenken. Van houten vloeren tot graniet, vloerverwarming, openhaard, kunststof kozijnen of hout, Ponto Bouwservice is van alle markten thuis. Uw woonkameridee voeren wij voor u uit! Wilt u uw woonkamer verbouwen omdat u niet tevreden bent met de huidige situatie, of gewoon toe bent aan iets nieuws? Of heeft u een ander huis gekocht en is de woonkamer aan een opknapbeurt toe? Wij helpen u graag! Als Ponto Bouwservice hebben we veel ervaring met het verbouwen van woonkamers.

Bent u op zoek naar een bouwbedrijf of aannemer in of rondom Amsterdam voor uw woonkamer? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Wilt u meer weten over onze diensten m.b.t. woonkamers? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel 020-3348083.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Ponto Bouwservice rekent geen voorrijkosten! Wij rekenen geen meerwerk zonder met u te overleggen zodat u niet voor verrassingen komt te staan!

Snel starten aan uw klus.

1 vast contactpersoon.

Uitstekende reputatie op Werkspot.

Noa afbouw vereniging lid.

Alle verzekeringen goed geregeld.

Vast ervaren team.

Ruime keuze tegels en sanitair.

Eigen showroom.

Snelle prijsopgave via WhatsApp.

Verbouwen

Door onze jarenlange ervaring in het vak, kunnen wij alle soorten verbouwingen uitvoeren. Kleine verbouwingen, maar ook grote projecten.

Renoveren

Renoveren in Amsterdam en ver daarbuiten. Keukens, badkamers, wanden, vloeren of complete woningen.

Onderhoud

Regelmatig onderhoud kost minder dan reparatie of vervanging. Ponto Bouwservice heeft veel expertise in huis.

IMG-20200118-WA0042
Waarom kiezen voor Ponto Bouwservice?

Ponto Bouwservice is gevestigd in Amsterdam en bestaat al meer dan tien jaar. Wat is begonnen als een klein bedrijf dat bestond uit een team van twee man is inmiddels uitgegroeid naar een aannemers- en bouwbedrijf Amsterdam met meer dan tien vaste vakmensen in dienst. Wij beschikken nu ook over een eigen showroom met een breed assortiment tegels en sanitair.

Uitstekend werk geleverd door Leo en zijn team. Voor een scherpe prijs hebben ze de hele badkamer verbouwd, leidingen verlegd en een stuk bij de badkamer aangetrokken. Leo en zijn team hebben veel ervaring en denken graag mee met je om een mooi resultaat neer te zetten. Het tegelwerk ziet er echt uitstekend uit en alles was ruim binnen de planning klaar.

Eric Boomkamp

Ponto Bouwservice heeft zeer goed werk afgeleverd, binnen de afgesproken termijn en voor een goede acceptabele prijs. Zeer prettige mensen om mee samen te werken. Wij zijn blij met het geleverde resultaat en zullen zeker opnieuw een beroep op hen doen. Een echte aanrader!

Bob Brandjes

Tijdens de gehele verbouwing was er altijd goed overleg. Het resultaat is prachtig. Alle personen die bij ons geweest zijn voor de verbouwing werkten hard, waren vriendelijk en beleefd. Ofwel als ik weer een verbouwing heb ga ik absoluut Ponto benaderen.

John van Limburg Stirum

Bij het plaatsen is de wastafel gebroken, de heren hebben bij de leverancier nieuwe gehaald en snel geplaatst. Levan en zijn mannen hebben zeer goed werk geleverd. In 2 weken onze hele badkamer gerenoveerd. Zeer aan te bevelen.

Luuk Kroneberg

“ProRange staff have provided us with painting services in the most professional manner. I would recommend them to everyone for any size project.”

Mark Francis

Mark Francis

Interior & Exterior Painting

Vernieuwde Showroom

Bezoek nu onze collectie bekijken in onze nieuwe showroom in Amsterdam. We zijn 6 dagen geopend. Wij garanderen persoonlijk, deskundig en vrijblijvend advies. Kom langs in de mooiste badkamer- en tegelshowroom van Nederland!

Westhavenweg 64c
1042 AL
Amsterdam

020 334 8083

Een afspraak maken
× Hoe kan ik u helpen?